top of page
Dorien_Namaste_Migraine

Wie behandelt je?

Mijn naam is Dorien Stoutjesdijk.

Ik behandel je vanuit de holistische visie omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk dit is om tot blijvend herstel te komen. Ik werk klacht-

gericht vanuit ontspanning.

 

In mijn praktijk staat aandacht voor de persoon voorop. De naam van de praktijk, Namasté, geeft dat ook weer. Het is een oude Vedische groet die in het kort te vertalen is als: ‘De ziel in mij groet de ziel in jou’.

De volledige vertaling van Namasté laat zich lezen als een gedicht:​

Met al de kracht in mijn armen

met alle wijsheid in mij

met al de liefde in mijn hart

betoon ik mijn verplichte eerbied 

aan de atma (ziel) in jou.

Mijn  verhaal

In mijn leven heb ik veel geleerd van velerlei leermeersters. Mijn eigen lijf bleek daarvan wel de grootste. Het had zoveel te vertellen.

Het heeft echter wel even geduurd voordat ik de boodschap wist te ontcijferen. Pijn was namelijk de taal van mijn lichaam. Met name bekkenpijn en migrainepijn.

Ik zag de pijn niet als een vriend, een goed bedoelende boodschapper, maar als een vijand. Ik richtte mijn aandacht op het vermijden en bestrijden ervan.

Pas toen ik me bewust werd van de taal van mijn lijf en de tijd nam om te luisteren naar wat het me duidelijk wilde maken, verdween de pijn. 

De pijnlijke ervaringen, die ik destijds had willen missen als kiespijn, hebben mij uiteindelijk winst opgeleverd. Aan kennis, inzichten en gezondheid; van klacht naar kracht.

Nu wil ik alle ervaring, kennis en kunde graag inzetten om jou te helpen weer terug in jouw kracht te komen.

Ervaring

De praktijk ben ik gestart in 2009.
Dit vakgebied is zo machtig interessant dat ik blijf bijleren. Ik ben een gecertificeerd Manueel Praktizijn® - Massagetherapeut - NLP Coach™
en heb daarnaast nog veel andere certificaten en diploma's behaald.

bottom of page