Migraine

Migraine. Voor sommigen enkel een woord, voor velen een woord beladen met pijn, verdriet en onmacht.

Dan wil je zo graag dat deze pijn stopt. Dat je verlost bent van het stempel dat het drukt op je dagelijks leven.

 

Stel je eens voor, een leven zonder migraineaanvallen:

→ je kunt gaan en staan waar je wilt

→ gemaakte afspraken kunnen gewoon doorgaan

→ je hoeft niet alsmaar een beroep te doen op anderen om jouw taken over te nemen

→ je voelt je niet langer beperkt en uitgeput maar vrij en energiek

→ een einde aan de helse pijn.

Helaas is er nog steeds geen snelle oplossing. Die heb ik ook niet voor je. Maar wellicht kan het lezen van mijn verhaal jou wel een nieuw perspectief bieden: dat er meer mogelijk is dan wat je nu voor waarheid aanneemt... Want het bleek toch haalbaar, een leven zonder migraineaanvallen. En daar geniet ik nu volop van.

wat ik voor waarheid aanneem

is enkel en alleen 

wat ik waarneem 

en waar ik waarde aan verleen

Migraine%20logo_edited.jpg

Boek Migraine - verborgen kopzorgen

In mijn boek Migraine – verborgen kopzorgen beschrijf ik hoe het mij is gelukt om een leven te creëren zonder migraineaanvallen. Het begint met mijn jarenlange zoektocht naar verlichting van de pijn. Wat in mijn beleving het hoogst haalbare was. Migraine wordt op internet omschreven als een ongeneeslijke hersenaandoening, dat was mijn overtuiging, mijn waarheid. En de teleurstelling wanneer de zoveelste medicatie, therapie of behandeling niet aansloeg, bevestigde het keer op keer, migraine is niet te genezen.

Het is inderdaad een hersenaandoening maar heling bleek na al die jaren toch geen utopie. Tegen mijn verwachting in wist ik het pijntroon te doorbreken en namen de aanvallen af.

Alles wat mij geholpen heeft om de regie over mijn eigen leven terug te krijgen, heb ik samengevat in het boek. In de hoop dat het jou kan helpen bij de verlossing van jouw pijn. Je wordt namelijk meteen uitgenodigd om zelf stappen te zetten. Want het lezen van een reisverslag is een totaal andere beleving dan zelf op reis gaan. Jij bent de enige die jouw pijnpatroon kan ontrafelen. Daar komt intentie, initiatief en inzet aan te pas.

Mij heeft het vrijheid opgeleverd, ik wens jou hetzelfde toe!

 

Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en bol.com. Je kunt ook een exemplaar bij mij bestellen of ophalen.

IMG_7906.JPG

 

Wat is de overeenkomst tussen een paardenbloem en een migraineaanval? Beide blijven steeds terugkeren en komen meestal op, op plaatsen waar je ze vooral niet wilt hebben. Pas als je ze met wortel en al verwijdert, is het effect blijvend.

         Traject Reset Migraine / Transformatie Traject

Misschien heb je, op weg naar jouw herstel, behoefte aan iemand die met je meedenkt. Die jou begeleidt, je stimuleert en motiveert. Iemand die weet wat migraine inhoudt en wat het met je doet. Die begrip toont bij tegenslag maar je ook een duwtje in je rug geeft wanneer dat nodig is. Al zal je zelf de stappen dienen te zetten, je hoeft het niet alleen te doen.

Denk jij dat je hulp kunt gebruiken? Dan is het Traject Reset Migraine voor jou wellicht een goede keus. We gaan dan samen enkele weken op pad waarbij je zowel thuis aan de slag gaat maar ook twee à drie keer naar de praktijk komt. Het boek vormt de leidraad in het traject maar alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Ook wanneer migraine geen rol speelt in je leven maar je wel de behoefte voelt jouw eigen pijnlijke patronen te onderzoeken en te doorbreken, wil ik je graag van dienst zijn. Dan bekijken we tijdens het Transformatie Traject wat jou onbewust belemmert om vrijuit te kunnen leven. Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naar toe?

 

Spreekt dit je aan? In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertel ik je er graag meer over.

Oprechte interesse? Vraag hier meer informatie aan.