top of page

Migraine. Voor sommigen enkel een woord, voor velen een woord beladen met pijn, verdriet en onmacht.

Dan wil je zo graag dat deze pijn stopt. Dat je verlost bent van het stempel dat het drukt op je dagelijks leven.

 

Stel je eens voor, een leven zonder migraineaanvallen:

→ een einde aan de helse pijn

→ gemaakte afspraken kunnen gewoon doorgaan

→ je hoeft geen beroep meer te doen op anderen om jouw taken over te nemen

→ je gaat van overleven naar voluit leven

→ je kunt gaan en staan waar je wilt.

Het is mogelijk...

 

Wat denk jij?

Is het een ongeneeslijke hersenaandoening

of is herstel mogelijk?

wat ik voor waarheid aanneem

is enkel en alleen 

wat ik waarneem 

en waar ik waarde aan verleen

Migraine%20logo_edited.jpg

Migraine

Boek Migraine - verborgen kopzorgen

Herken je het, de teleurstelling wanneer de zoveelste medicatie, therapie of behandeling niet aanslaat? Keer op keer de hoop, gevolgd door teleurstelling. Bevestiging van de overtuiging dat migraine een ongeneeslijke hersenaandoening is. Dat was ook mijn ervaring, mijn waarheid geworden.

Het is inderdaad een hersenaandoening maar heling bleek uiteindelijk toch wel mogelijk. Ik leerde over het ontstaan van pijn, om het te zien als signaal van disbalans en hoe ik zelf kon bijdragen aan het herstel ervan. Tegen mijn verwachting in wist ik het pijntroon te doorbreken en bleven de aanvallen weg.

In mijn boek Migraine – verborgen kopzorgen beschrijf ik welke weg ik heb bewandeld om een leven te creëren zonder migraineaanvallen. Alles wat me geholpen heeft om de regie over mijn eigen leven terug te krijgen, heb ik samengevat in het boek. Zodat jij niet dezelfde lange pijnlijke weg hoeft te gaan maar het je meteen kan helpen bij de verlossing van jouw pijn. Je wordt namelijk wel uitgenodigd om zelf stappen te zetten. Want het lezen van een reisverslag is een totaal andere beleving dan zelf op reis gaan. Wil jij ook op deze migrainevrije bestemming aankomen? Ga mee op reis!

 

Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en bol.com. Je kunt ook een exemplaar bij mij bestellen of ophalen.

IMG_7906.JPG

 

Wat is de overeenkomst tussen een paardenbloem en een migraineaanval? Beide blijven steeds terugkeren en komen meestal op, op plaatsen waar je ze vooral niet wilt hebben. Pas als je ze met wortel en al verwijdert, is het effect blijvend.

         Traject Reset Migraine 

Misschien heb je, op weg naar jouw herstel, behoefte aan iemand die met je meedenkt. Die jou begeleidt, je stimuleert en motiveert. Iemand die weet wat migraine inhoudt en wat het met je doet. Die begrip toont bij tegenslag maar je ook een duwtje in je rug geeft wanneer dat nodig is. Al zal je zelf de stappen dienen te zetten, je hoeft het niet alleen te doen.

Denk jij dat je hulp kunt gebruiken? Dan is het Traject Reset Migraine voor jou wellicht een goede keus. Het boek vormt de leidraad in het traject maar alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Samen stippelen we in 12 weken een nieuwe route uit en help ik je deze weg in te slaan. Veel kan je op je eigen tijd en lekker vanuit huis doen. We hebben regelmatig inspirerende online-sessies. En als kers op de taart ronden we het traject af in mijn praktijk. We zetten de puntjes op de i, vieren samen jouw successen en je ontvangt een heerlijke massage. Deze investering in jouw vrijheid en gezondheid is slechts € 888,-.

 

Belemmert migraine jou? Spreekt mijn aanpak je aan? Wil je graag meer eigen regie in je leven? En heb je oprechte interesse? Vraag dan hier meer informatie aan. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertel ik je

er graag meer over.

Aanbevelingen

Elisabeth, boek

Het boek  'Migraine - verborgen kopzorgen heb ik met veel plezier gelezen en ingevuld.

Vooral het 'zelf-invullen'  van de opdrachten zorgde voor nieuwe inzichten. 

Doordat ik met een pen in mijn hand gewoon in het boek kon schrijven bij de opdrachten, werden de theorie-voorbeelden ook voor mezelf levendiger. 

Het maakt groot verschil met een boek wat ik 'gewoon-door-lees' want nu ging ik er echt mee aan de slag waardoor ik mooie stappen heb gezet. 

Daarbij komt ook dat het nu een naslagwerk is geworden met mijn aantekeningen, tekeningen en andere plaatjes wat ik erbij heb geplakt. Dus dit boek pak ik er graag bij als ik ongemak ervaar en op zoek ga naar de sleutel voor verlichting van die pijn. 

Ida, transformatie traject

Dorien is de eerste persoon waarbij ik dingen durfde te delen die ik normaliter voor mezelf hield.

Het voelde vertrouwd.

Hierdoor was het ook makkelijker voor mij dingen te delen met mensen in mijn omgeving.

Emoties te uiten en rust te creëren in mijn hoofd.

Heel erg bedankt voor je hulp!

Leonore, boek

Migraine. Meer dan 10 procent van de bevolking heeft jaarlijks een aanval, met een gemiddelde van 2 keer per maand. Echte remedie is er niet, aldus de artsen. Hooguit wat verlichting.
Dat kan dan wel zo zijn, maar toch ben ik er nu al zeker een half jaar van af.
En het boek Migraine -verborgen kopzorgen, heeft daar zeker aan bijgedragen.

In haar boek legt Dorien helder en op een humorvolle manier uit hoe

zij zelf van haar migraine is afgekomen en neemt ze je bij de hand om je eigen zoektocht te starten en te volbrengen naar wat jou kan helpen om ook van die &**^-ziekte af te komen. Het is een theorie- én een doe-boek. Die combinatie maakt het zo waardevol. Want om van je migraine af te komen, is het zaak in jezelf te duiken. Je onderzoekt je eigen gedachtes, je eigen oordelen (over jezelf), je eigen reactiepatronen en merkt hoe je anders met jezelf kunt omgaan, waarmee die migraine het niet meer nodig vindt je lastig te vallen. 

bottom of page