top of page

Massage

GEDC3844.JPG

Massage

Massagetherapeut Namasté

Voor wie

De meeste mensen weten intuïtief vaak wat goed voor hen is. Het lichaam kan niet liegen en geeft altijd signalen wanneer er sprake is van bedreiging, schade of disbalans. Helaas zijn we dikwijls geneigd onze intuïtie en alle waarschuwingen te negeren.

Massage is een uitermate geschikte manier om op een ontspannen wijze weer contact te maken met het lijf. Om te voelen en te luisteren naar de boodschap die het je wil vertellen en de opgebouwde ballast los te laten.

 

Massage is in principe voor iedereen geschikt, met of zonder klachten. Voorkomen is immers beter dan genezen. Wel is het voor mij belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele beperkingen waar ik rekening mee dien te houden. Daarom vraag ik je vooraf het intakeformulier in te vullen.

De massage wordt altijd afgestemd op de wensen, klachten en omstandigheden van de ontvanger.

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op de holistische visie. Holisme is een ander woord voor ‘geheel’. Bij een holistische massage wordt niet symptomatisch behandeld, maar kijken we naar de mens als geheel. Niets in het lichaam staat op zichzelf. Alles is onderling met elkaar verbonden door middel van bloedvaten, weefsel, spieren, energie- banen...

Maar ook lichaam en geest vormen een eenheid. Alle gedachten veroorzaken fysiek een biochemisch proces. Alle emoties worden niet alleen op geestelijk vlak beleefd, maar ook lichamelijk. Een paar voorbeelden? Denk maar aan bleek worden van schrik, blozen bij een compliment, een brok in je keel krijgen van verdriet of vlinders in je buik van verliefdheid…

Visie

Behandelvormen

Gedurende alle jaren dat ik dit prachtige vak mag uitoefenen, heb ik altijd bij- en nascholingen gevolgd. Daardoor is mijn gereedschapskist inmiddels gevuld met verschillende mooie behandelvormen. Zoals de klassieke massage waarbij het accent ligt op behandeling van spieren, pezen en weefsel. Of de Dorn-methode, een zachte en dynamische manier voor wervel- en gewrichtscorrectie. Daarnaast horen shiatsu ryoho, cupping/schröpfen, holistic pulsing, voetreflexzone-, segmentale- en dynamische massage en de triggerpoint reset methode ook tot de mogelijkheden. Een sessie bestaat meestal uit een combinatie van meerdere behandeltechnieken. Kom zelf ervaren wat goed voor je voelt en waar jij het meeste baat bij hebt.

Tarief

De investering in je eigen gezondheid bedraagt € 50,- euro.

Ik reserveer dan een uur voor jou. Pinnen is helaas niet mogelijk.

 

Als geaccrediteerd Massagetherapeut en Manueel Praktizijn® ben

ik ingeschreven bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT). Hiermee val ik onder het tuchtrecht van Wkkgz-klantrecht van de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT).

cat_collectief_schild_2020_internet.jpg

Aanbevelingen

                       Bas, Eelderwolde
Koptekst 5
Elly, Den Horn

Atty, Bedum

Ik kwam voor het eerst bij Dorien met de nodige pijnklachten. Ik  ontdekte wat massage voor mijn lichaam deed.  

Nu wil ik niet meer zonder.

Dorien is heel kundig, weet hoe ze pijn kan verlichten 

en ik ben blij met onze fijne vertrouwensband.

Al jaren kom ik bij Dorien – Namasté. De aanpak en massage worden altijd afgestemd op mijn klachten. Ze weet wat ze doet en probeert echt de oorzaak aan te pakken 

(niet alleen symptoom- bestrijding). Dorien is een zeer vakkundige therapeut die je met tips echt verder probeert te helpen. Een aanrader!

                       Elly, Den Horn

Lieve, Dorien

Omdat:

Je altijd voor me klaarstaat.

Je altijd net even dat beetje 

extra doet.

Ik zo geniet en opknap van 

jouw vaardige handen.

Jouw kennis en kunde is al

jaren voor mij een veilige 

plek.

                       Bas, Eelderwolde
bottom of page